Rīga, 12.05.2015.

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic, paplašinot sadarbību ar Uzbekistan Airways, piedāvā ērtus savienojumus starp Džona Kenedija lidostu Ņujorkā un lidostām Baltijas jūras reģionā.

airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate (Christophe Viatte) norāda: “Šajā vasaras sezonā airBaltic pilnveidojusi pakalpojumus, uzlabojusi lidojumu grafiku, papildinot to ar jauniem maršrutiem un nostiprinot līdzšinējās sadarbības. Mēs esam īpaši gandarīti par sadarbības līguma paplašināšanu ar Uzbekistan Airways, piedāvājot mūsu klientiem no Baltijas jūras reģiona ļoti gaidīto maršrutu uz pasaules modes, finanšu, kultūras un mākslas centru – Ņujorku.”

airBaltic klienti, kuri ceļos starp Ņujorku un Rīgu, varēs izmantot Uzbekistan Airways lidojumus, kas tiek veikti ar Boeing 767 lidmašīnu divas reizes nedēļā, bet airBaltic nodrošinās savienojumus starp Rīgu, kā arī citām Baltijas jūras reģiona lidostām. Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas, Viļņas un drīzumā arī no Baltijas piekrastes kūrortpilsētas Hēringsdorfas.