Preses relīzes: 2017 – Preses relīzes | airBaltic

Preses relīzes gads

airBaltic rekorda pasažieru skaita pieaugums Baltijas reģionā

Rīga. Latvijas lidsabiedrības airBaltic pārvadāto pasažieru skaits no Lietuvas un Igaunijas šā gada pirmajos piecos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn, pieaudzis par 29%.

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Gēteborgu

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien, 2017.gada 1.jūnijā, atjaunoja tiešos reisus maršrutā starp Rīgu un Zviedrijas otru lielāko pilsētu Gēteborgu. Šis maršruts piedāvā ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Zviedrijas un Baltijas valstīm, kā arī tas papildina jau esošo maršrutu no Rīgas uz Stokholmas Arlandas lidostu.

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Madridi

Riga. Today, on May 26, 2017, the Latvian airline airBaltic in cooperation with the Spanish airline Iberia, launched a new direct route linking Riga and Madrid. The route offers convenient travel options for travellers between Spain and Latvia and beyond to destinations in the Baltics, Europe, Scandinavia, CIS and the Middle East.

airBaltic sāk izmantot jaunu Facebook inovāciju

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic jau ilgstoši attīsta savas digitālās iespējas un inovācijas, un tagad airBaltic ir kļuvusi par vienu no pirmajām Eiropas lidsabiedrībām, kas sākusi lietot jaunu un modernu veidu, kā komunicēt ar klientiem par saviem produktiem un pakalpojumiem digitālajās platformās, izmantojot Facebook dinamiskās ceļojumu reklāmas (Facebook Dynamic Ads for Travel (DAT) .

Šeremetjevas starptautiskajā lidostā sagaida airBaltic Bombardier CS300 lidmašīnu

Maskava. Šeremetjevas starptautiskajā lidostā 2017.gada 18.maijā tika sagaidīts Latvijas lidsabiedrības airBaltic Bombardier CS300 lidaparāts, kas pirmo reizi veica komerciālo lidojumu no Rīgas uz Maskavu.

airBaltic pasažieru skaits pieaudzis par 26%

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada aprīlī ir pārvadājusi 287 560 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos, kas ir par 26% vairāk nekā pērn. airBaltic kopumā pirmajos četros 2017.gada mēnešos pārvadājusi 876 328 pasažierus.

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Liepāju

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada 16.maijā uzsāka iekšzemes lidojumus no Rīgas uz Liepāju. Jaunais maršruts piedāvā ērtus lidojumus uz Baltijas jūras krasta pilsētu ceļotājiem no 60 airBaltic galamērķiem Eiropā, Skandināvijā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs.

airBaltic ieceļ jaunu sabiedrisko attiecību vadītāju

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic ar 2017.gada 3.maiju par uzņēmuma sabiedrisko attiecību vadītāju iecēlusi Alisi Briedi. Jaunajā amatā Alise būs tiešā pakļautībā airBaltic izpilddirektoram Martinam Gausam un būs atbildīga par mediju attiecībām, kā arī airBaltic komunikāciju.

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Aberdīnu

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien, 2.maijā uzsāka lidojumus maršrutā starp Rīgu un Aberdīnu, Lielbritānijā. Šis jaunais maršruts piedāvā ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Lielbritānijas un Baltijas.

Ievēlēts jauns airBaltic padomes loceklis

Rīga. 2017.gada 26.aprīlī notikušajā Latvijas lidsabiedrības airBaltic akcionāru sapulcē tika ievēlēta jauna airBaltic padome un Larss Tūsens stājās iepriekšējā airBaltic padomes locekļa Ralfa Dītera Montāga Girmesa vietā.

Tooltip_anchor Window_close