Preses relīzes: 2017 – Preses relīzes | airBaltic

Preses relīzes gads

airBaltic atklāj pirmos piecus jaunos maršrutus 2018. gada vasaras sezonai

Rīga. 15.08.2017.

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic atklāj pirmos galamērķus 2018. gada vasaras sezonai, kas sāksies 2018. gada 27. martā. Nākamajā vasarā airBaltic maršrutu karti papildinās vairāk nekā pieci jauni galamērķi.

airBaltic Rīgā sagaida septīto CS300 lidmašīnu

Rīga. 11.08.2017

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien, Rīgā sagaidīja septīto Bombardier CS300 lidmašīnu no kopumā 20 pasūtītajiem lidaparātiem. Līdz šī gada beigām plānots, ka airBaltic flotē kopumā būs astoņas CS300 lidmašīnas.

airBaltic ar sesto CS300 lidaparātu uzstāda pasaules rekordu

Rīga. 21.07.2017

Latvijas lidsabiedrība airBaltic sasniegusi jaunu pasaules rekordu, sagatavojot lidsabiedrības jaunāko CS300 lidmašīnu pirmajam komerciālajam lidojumam vien 50 minūtes pēc lidaparāta sagaidīšanas no Kanādas.

airBaltic Parīzes aviošovā prezentē CS300 lidmašīnu

Parīze. 22.06.2017.

Latvijas lidsabiedrības airBaltic no 19.jūnija līdz 21.jūnijam piedalījās Parīzes aviošovā, kas ir pasaulē lielākā un senākā aviācijas izstāde, prezentējot CS300 lidmašīnu Bombardier izstādes paviljonā. Parīzes aviošovā airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) personīgi tikās un prezentēja CS300 lidaparātu Kanādas valdības pārstāvjiem.

airBaltic rekorda pasažieru skaita pieaugums Baltijas reģionā

Rīga. Latvijas lidsabiedrības airBaltic pārvadāto pasažieru skaits no Lietuvas un Igaunijas šā gada pirmajos piecos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu pērn, pieaudzis par 29%.

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Gēteborgu

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien, 2017.gada 1.jūnijā, atjaunoja tiešos reisus maršrutā starp Rīgu un Zviedrijas otru lielāko pilsētu Gēteborgu. Šis maršruts piedāvā ērtas ceļošanas iespējas pasažieriem no Zviedrijas un Baltijas valstīm, kā arī tas papildina jau esošo maršrutu no Rīgas uz Stokholmas Arlandas lidostu.

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Madridi

Riga. Today, on May 26, 2017, the Latvian airline airBaltic in cooperation with the Spanish airline Iberia, launched a new direct route linking Riga and Madrid. The route offers convenient travel options for travellers between Spain and Latvia and beyond to destinations in the Baltics, Europe, Scandinavia, CIS and the Middle East.

airBaltic sāk izmantot jaunu Facebook inovāciju

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic jau ilgstoši attīsta savas digitālās iespējas un inovācijas, un tagad airBaltic ir kļuvusi par vienu no pirmajām Eiropas lidsabiedrībām, kas sākusi lietot jaunu un modernu veidu, kā komunicēt ar klientiem par saviem produktiem un pakalpojumiem digitālajās platformās, izmantojot Facebook dinamiskās ceļojumu reklāmas (Facebook Dynamic Ads for Travel (DAT) .

Šeremetjevas starptautiskajā lidostā sagaida airBaltic Bombardier CS300 lidmašīnu

Maskava. Šeremetjevas starptautiskajā lidostā 2017.gada 18.maijā tika sagaidīts Latvijas lidsabiedrības airBaltic Bombardier CS300 lidaparāts, kas pirmo reizi veica komerciālo lidojumu no Rīgas uz Maskavu.

airBaltic pasažieru skaits pieaudzis par 26%

Rīga. Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada aprīlī ir pārvadājusi 287 560 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos, kas ir par 26% vairāk nekā pērn. airBaltic kopumā pirmajos četros 2017.gada mēnešos pārvadājusi 876 328 pasažierus.

Tooltip_anchor Window_close