Ei tiliä? Perusta se nyt!
 

Tarjouksen päättymiseen:
päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
Matkustus on sijoitus!
Käyttämällä e-arvosetelikoodia RIGA2016 saat 30€ alennuksen edestakaisen tai 15 € alennuksen yksisuuntaisen lipun hinnasta.
VARAUSAIKA
29. marraskuuta
MATKUSTUSAIKA
5. joulukuuta 2016 – 
31. maaliskuuta 2017
RIGA2016

Määräykset ja ehdot

Alennus annetaan yksisuuntaisista tai edestakaisista lennoista Helsingistä tai Turusta Riikaan, jos lippu varataan 29. marraskuuta 5. joulukuuta 2016 – 31. maaliskuuta 2017 väliselle ajalle. Yksisuuntaisten lippujen hinnasta annetaan 15 € alennus. Alennusta ei anneta halvimmasta tarjolla olevasta hinnasta (kirsikkahinta). Valitsemastasi maksutavasta riippuen voidaan veloittaa enintään 5.99 euron varausmaksu. Näillä hinnoilla saatavissa olevien paikkojen määrä on rajallinen. Jollei lippuja ole saatavissa ilmoitetuilla hinnoilla valitsemanasi päivänä, valitse toinen päivä. Huomioi jatko- ja/tai meno-paluulentojen yhteydessä, että kaikki osuudet on lennettävä. Muussa tapauksessa pääsy koneeseen evätään. Käyttöön sovelletaan erityisehtoja. Basic-luokan lippujen hintaa ei palauteta eikä varauksia voi muuttaa paitsi ostamalla vaihda lentosi maksutta lisäpalvelun.

*Poikkeus: seuraavalle reitille ilmoitetut yhdensuuntainen hinta on voimassa ainoastaan edestakaisissa varauksissa.

Huom.
Ilmoitetut hinnat ja tiedot korvaavat aiemmin mahdollisesti julkaistut tiedot, ja airBaltic voi milloin tahansa yksipuolisesti muuttaa niitä tai kumota ne.